What’s in my bag?

000009

 

Ik heb mij onlangs een nieuwe tas aangeschaft en daar hoort natuurlijk een what’s in my bag bij.

Ik heb deze beauty in de New Look gekocht . ( Ik weet niet als de tas nog beschikbaar is in de winkel, maar je kan hem wel hier nog online kopen) Ik had nog geen kleine tasje dus deze leek mij perfect. I mean, look at it!

Al mijn belangrijke spulletjes passen erin en nu neem ik niet te veel mee ( wat ik altijd deed met zo een grote tas, oeps).

Mijn portefeuille is het grootste voorwerp in mijn tasje. Het is een groene leren portefeuille van Guess die ik echt al jaaaaren heb ( Hij is ook al lang aan vervanging toe ) .

000015

Het tweede grootste voorwerp in mijn tas is mijn gsm, hoewel ik hem eigenlijk vaker vast heb ik mijn hand ( iets wat ik zou moeten afleren, oeps) Ik heb een Samsung Galaxy S5 en ik vind dat persoonlijk een heel fijne gsm.

000020

 

000025

 Nu het weer frisjes wordt is het belangrijk je handen te hydrateren dus neem ik altijd handcrème mee, cause nobody wants dry hands . Dit is de Honey Touch bodycrème van Rituals.

_mbp3840

Ik MOET altijd iets van muntjes hebben in mijn tas en deze keer heb ik twee verschillende muntjes. De now mints van Mentos zijn heel verslavend, i recommend!

Ik probeer ook altijd een flesje water mee te nemen zodat ik niet verleid wordt tot het kopen van fanta of mijn grote verslaving namelijk mountain dew ( jumjum)

Natuurlijk heb ik ook de basics mee zoals mijn sleutels en een pen. Ik probeer met deze nieuwe tas echt niet meer zoveel mee te sleuren en dat lijkt me tot nu toe goed te lukken.

Welke tas heb jij en wat zijn jouw essentials?

Geef een reactie