5x herfst/winter trends 2017/2018

De herfst heeft officieel zijn intrede gemaakt en de winter is ook niet meer ver weg. Wat wil dat zeggen? Nieuwe herfst/winter trends . Ik heb 5 van mijn persoonlijk favoriete trends van het najaar op een rijtje gezet. Wat zijn jou favorieten en van welke trends blijf je ver weg?

 

tracksuits 

Dit is waarschijnlijk mijn favoriete trend dit seizoen. Je kan het lekker casual dragen met een leuke sneaker, maar ook wat chiquer met een leuk truitje en een hakje. Het beste van al? Het is super comfortabel!

 

lakleer

Toen ik deze trend voor het eerst in de rekken zag liggen, was ik niet echt overtuigt. ‘Precies plastic’ dacht ik.  Ik moet eerlijk zijn hoe vaker ik al die leuke outfits zag passeren op Instagram, hoe meer ik dacht dat ik misschien toch ook aan boord moet springen.

 Pufferjas

Dit is één van de trends die er vorige jaar ook al was . Ik vind het echt tof, maar weet niet of het iets voor mij is. Ik zal eens een test run moeten houden als het weer wat kouder wordt. Misschien eentje in het knalroze?

 

Zilver

Volgens mij is heeft deze trend vorig jaar al een beetje zijn intrede gemaakt, want ik heb niet het gevoel dat het iets nieuws is. Dit jaar mag het wel wat feller zijn dus meer metallic zilver alsof je je kledingstuk bijna kan gebruiken als spiegel. Mijn zoektocht naar het perfect paar zilveren laarsjes is alvast begonnen.

 

Rood 

Van alle trends is deze zeker één van de veiligste. De kleur rood zal nooit out of style zijn, maar dit seizoen is het de bedoeling dat je het naar een nieuw niveau tilt. Go full red!

 

Wat vind jij van de trends van dit seizoen en hoe zou jij ze stylen?

Heb jij andere favorieten die mijn top 5 niet hebben gehaald? Let me know!

Geef een reactie