5 x Statement accessoires

Een saaie en simpele outfit kan je heel snel omtoveren tot een topcombinatie met de juiste accessoires, maar met welke accessoires fleur je nu een outfit op?

Sjaaltjes

Sjaaltjes zijn super veelzijdig. Je hebt ze in alle mogelijke kleuren, prints, stoffen,…  Natuurlijk kan je een sjaal niet alleen rond je nek dragen, maar kan je die ook rond een tas knopen of een leuke haarband mee maken.

 

Oorbellen

Dit is waarschijnlijk mijn lievelingsaccessoire hoewel ik ze zelf al een aantal jaar niet meer kan dragen ( Stretch moet echt eens uit mijn oor! )

 

Riem

Zelf vind ik dit het moeilijkste accessoire. In tegenstelling tot de andere vier heb ik het gevoel dat je een riem niet zomaar kan omdoen en you’re good to go, maar het is wel een leuk stuk om wat mee te spelen en uit te zoeken wat werkt voor jou.

 

Schoenen

Ik hou van opvallende schoenen! Geef mij maar een lekker kleurrijk paar in plaats van gewoon zwarte sneakers. Hoe gekker hoe liever ik ze heb.

Hoeden

Met het heel koude weer in aantocht ( stiekem vind ik het nu ook al best koud ) is een hoedje het perfecte accessoire. Je kan kiezen voor een wollen hoed en die zal je hoofd lekker warm houden. Tip: Kies in dit sombere weer voor een kleurrijke hoed om je vertrouwde zwarte winterse outfit een boost te geven!

 

Wat is jou favoriete accessoire en welk item vind je wat moeilijker om te stylen?

Geef een reactie