resoluties 2017

Het is misschien heel cliché, maar elk jaar opnieuw maak ik op de eerste dag van het jaar een lijstje met de resolutie’s voor het nieuwe jaar ( de resolutie’s uitvoeren is soms een minder groot succes maar hey de eerste stap is toch al gezet niet waar?).  Hier onder vind je 5 dingen waar ik sinds 1 januari aan probeer te werken.

_mbp8298

mezelf verdiepen in yoga

Mezelf verdiepen in Yoga is misschien wat ambitieus, maar ik wil er zeker proberen meer mee bezig te zijn. Ik probeer nu een half uurtje yoga te doen voor het slapen gaan en merk dat ik er kalmer van word. Ultimate goal is toch wel om de gekste poses te masteren.

Minstens 1 boek per maand lezen

Ik word heel gelukkig van boeken lezen ( wel altijd een beetje leeg bij het uitlezen van één ). Ondanks zit er altijd een hele lange tijd tussen het lezen van boeken en dat wil ik eigenlijk niet meer. Na de examens begin ik aan What is art van Lev Tolstoy, maar wat daarna? Laat me zeker weten welke boeken ik nog moet lezen.

_mbp8295

Meer foto’s en video’s maken

Ik vind het helemaal geweldig om video’s en foto’s terug te zien van toen ik klein was. Het brengt zo veel herinneringen mee van al die leuke momenten. Ik heb vier verschillende camera ( en mijn gsm natuurlijk) en nog steeds worden die te weinig gebruikt. Ik wil terug volop foto’s ( het liefst analoge ) en video’s maken . Allemaal herinneringen om binnen 10 jaar met een grote smile naar terug te kijken.

leren koken

Ik heb het al gezegd in mijn post over 21 wijsheden, maar I don’t cook. Ik vind het niet leuk en ik kan het ook niet. Mijn vriend is iemand die nieuwe dingen kan koken van scratch en gewoon weet hoe je bepaalde gerechten maakt. I’m not that type of person. Hoewel ik dat niet ben, wil ik het in het nieuwe jaar wel graag proberen te worden. Ik ben echt een sucker voor kookboeken en kan er uren in kijken, maar mijn doel voor 2017 is om die recepten ook te maken.

_mbp8291

Terug bezig zijn met kunst

In 2015 ben ik afgestudeerd van het secundair onderwijs met een kunst diploma ( vrije beeldende kunsten). De dag dat ik mijn diploma kreeg was waarschijnlijk de beste dag van dat jaar. Ik had het helemaal gehad met alles dat te maken had met kunst. Toen ik mijn school voor de allerlaatste keer verliet had ik het gevoel dat er een hele last van mijn schouders viel omdat ik niet meer bezig moest zijn met kunst en ik was zo blij. Sindsdien heb ik een hele lange pauze genomen van kunst want de laatste keer dat ik een pen, potlood, penseel,… heb vastgehouden was juni 2015.  De laatste tijd begint het weer te kriebelen en ik wil weer tekenen, schilderen, …, maar deze keer dingen die IK wil.

Wat vinden jullie van resoluties ? Welke resoluties heb jij?

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie