Wat kijken op Netflix?

Netflix is geweldig, maar het kiezen van een goeie film of een goeie serie kan al snel langer tijd in beslag nemen dan het kijken zelf. Bij deze maak ik een lijstje van mijn persoonlijke favorieten die jij misschien nog niet hebt gezien en zodat je geen uren meer hoeft te zoeken naar een film of serie.

Ook hoor ik graag van jou wat jouw favorieten zijn op netflix!

Friends

De beste serie ever made fosure! Het is echt een klassieker en ik denk  dat de meeste mensen de serie al hebben gezien, maar de 6 vrienden blijven gewoon geweldig. Vindt je Friends niet meer terug op netflix? Dat kan! Plots was friends weg, maar als je de taal op je netflix profiel veranderd naar Engels  is de serie er gewoon weer ( Hetzelfde is gebeurd met The Big Bang Theory)

Making A Murderer

Deze was een paar maanden geleden immens populair en de kans dat jij die al hebt gezien is zeer groot, maar voor iedereen die deze serie/documentaire nog niet heeft gezien GO WATCH IT NOW ( nieuwe afleveringen komen hopelijk binnenkort uit en I can’t wait!) Mocht je geen netflix hebben en toch willen weten wat er nu zo geweldig is aan deze serie/documentaire check dan zeker eens het youtube account van netflix . Daar staat de eerste aflevering helemaal gratis en voor niets op.

Kids For Cash

Voor mensen die Making A Murderer hebben gezien en geïnteresseerd zijn in het thema dat daar wordt aangehaald is Kids for Cash zeker een aanrader. Het is een documentaire die gaat over kinderen die onschuldig in de gevangenis zaten en it blew me away.

 

Dear John

Volgens mij is dit the ultimate weenfilm. Het is een fantastisch mooie film, maar zonder een pak zakdoeken haal je het einde van de film echt niet.

The Reader

Een van de weinige drama films die ik met veel plezier kijk.

The Nightmare Before Christmas

Een absolute must see op Halloween! De soundtrack van deze film is trouwens ook helemaal top!

The Good Dinosaur

Alles wat Pixar uitbrengt is een dikke hit en deze film is daar zeker geen uitzondering op. Het is een leuke tekenfilm met de nodige lach- en huilmomenten.

 Ensemble, C’est tout!
 There’s just something about french movies. Echt een fantastische film en eens wat anders dan die typische Amerikaanse romantische films.
Laat me zeker weten als je één van deze films hebt gezien en wat je ervan vond.

Geef een reactie