H&M beauty

 

Geweldig nieuws in beautyland. H&M heeft hun beauty collectie vernieuwd en oh man they did a good job. De collectie ziet er geweldig uit!

Toen ik het nieuws hoorde ben ik meteen op zoektocht gegaan. Ik ben eerst in Kortrijk gaan kijken, maar daar hadden ze de collectie nog niet dus ben ik verder gaan zoeken in Antwerpen en daar hadden ze die natuurlijk wel al dus heb ik wat dingetjes meegenomen om te testen.Om eerlijk te zijn was ik nooit fan van het make-up gedeelte van H&M. De verpakking sprak mij nooit aan en de producten zelf vond ik ook niet goed, maar toen ik de vernieuwde collectie zag kon ik het niet weerstaan om H&M Beauty nog eens een kans te geven.

Crème lipstick in Creamy Chestnut ( 9,99 euro ) – Dit is een heel fijne everyday lippenstift. Zoals de naam al zegt is hij heel creamy dus heel makkelijk aan te brengen, maar hierdoor blijft hij ook wat minder lang zitten dan een matte lippenstift. Qua pigment is hij goed, maar aangezien dit echt zo een your lips but better kleur is zal ik ook een hele felle kleur moeten proberen om het echt zeker te weten.
Lip Definer in Au Naturel ( 4,99 euro ) – Ik moet toegeven deze is op de lippen wat droog dus voor je hem aanbrengt zou ik zeker aanraden om je lippen eerst in te smeren met een lipbalsem, maar voor 4,99 hoor je mij helemaal niet klagen.

Colour Essence eye pencil in Grand Cru ( 4,99 euro ) – Deze oogpotlood heeft me echt verbaasd. Toen ik hem de eerste keer swatchte in de winkel dacht ik meteen ´wow´. Hij glijdt echt over je ooglid/hand en hij blijft ook echt zitten! Ik heb gekozen voor een mooie champagnekleur die perfect zal zijn voor de aankomende feestdagen. Zeker een aanrader!

High Impact Eye Colour in Cocoa Mauve ( 5,99 euro ) – Ook door de oogschaduws was ik zeer verrast. Ik denk dat ze nu zowat elk kleur hebben dat je maar kan wensen, maar aangezien ik niet zeker was van de pigmentatie van de oogschaduws heb ik mij beperkt tot twee oogschaduws. Cocoa Mauve is een bruine/paarse matte oogschaduw. Ik vind dit een heel mooie kleur, maar ik had gehoopt dat er een klein beetje meer pigment in zat.

High Impact Eye Colour in Russet Rose ( 5,99 euro )- Deze kleur, in tegenstelling tot de vorige, vind ik fantastisch! Pigmentatie is spot on en ik heb er helemaal niets op aan te merken. Het is een kopper kleur met wat meer shine dus perfect voor de herfst.

_MBP0293_MBP0301_MBP0305000041000040

Geef een reactie