H&M aqua liner

 

H&M heeft al een tijdje een nieuwe beautyafdeling met een hele hoop mooie producten. Een van die producten zijn de aqua liners, verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren. I’ve put them to the test.
The aqua liner claimt een intens gepigmenteerde vloeibare eyeliner te zijn met een hele hoop verschillende finishes, van glanzend tot metallic of glinsterend. Ze zouden waterproof zijn en dus ook lang moeten blijven zitten, maar is dit ook het geval?
Ik heb twee kleuren gekocht en ze ook getest.
Bewitched is een grijze/ blauw metallic liner met hele kleine glitters in alle kleuren. Bij het aanbrengen voel je de glitters absoluut niet dus het is niet storend.
Dit is een goede keuze als je voor liner wil gaan, maar geen zware look wil.

000044000045

000021000014

Fireworks is een zwarte liner met zilveren glitters en een metallic finish. De glitters en metallic finish zijn heel duidelijk bij deze liner, dus perfect voor als het wat meer mag zijn.

000027

000026000007

wat vind ik er van?

Go buy them because…

– Veel mooie kleuren, voor elk wat wils
– Droogt snel bij het aanbrengen
– Lekker betaalbaar ( 5,99 euro )
– Blijft lang zitten
Skip them because…
– Ik vond ze wat waterig waardoor ik twee keer over mijn gezet lijntje moest gaan, maar dit ging niet    altijd even makkelijk
– Na een hele dag deze liner te dragen, merk ik vaak dat ik wat last heb van mijn ogen. Ik weet niet        precies waarom, maar met andere liner gebeurt dit niet dus toch maar uitkijken.
– Niet waterproof
Heb jij de Aqua liners al getest? wat vond je ervan?

Geef een reactie