Gift Guide: 25 euro en minder.

De feestdagen zijn just around the corner en de verlanglijstjes stromen stilaan binnen. Ben je opzoek naar een leuk cadeau voor je vriendin, vriend, moeder, vader, zus ,… of ben je inspiratie aan het opdoen voor je eigen lijstje? Hopelijk helpt mijn gift guide jou een beetje uit de nood.  Deze gift guide is de eerste uit een reeks van drie. Volgende week vindt je de leukste cadeau’s boven de 25 euro en daarna volgt de luxe gift guide.

( Door de klikken op de foto wordt je doorverwezen naar de site van het item.)

Jaguar Daily Journal // € 20

Met een agenda kan je niet veel verkeerd doen. Deze heeft geen datums vanbinnen dus superhandig omdat je zelf je indeling kan maken. Er zijn ook een hoop leuke andere kaften.

ASOS NEVADA SKY Unicorn Slippers // € 19

Hoe leuk zijn deze slippers!

Capture your style by Aimée Song / / € 18

Dit boek is perfect voor de mensen die graag bezig zijn met Instagram. Aimée Song – heeft zelf een instagram account met 4,1 M volgers – Legt je uit hoe je de beste instagram foto’s maakt en daarmee ook iets bereikt.

Grilled Cheese Kitchen Book // € 18

Alles wat in dit boek staat is volgens mij de ultieme droom van iedereen die graag eet. Eerlijk, is er iets beter dan grilled cheese? I don’t think so.

Glamour abonnement // vanaf € 19

Voor mensen die graag tijdschriften lezen ( of kranten ) is een abonnement het perfecte geschenk. Ik heb gekozen voor een Glamour abonnement, maar je kan natuurlijk een ander tijdschrift kiezen. Je kan meestal ook kiezen voor een abonnement dat past bij je budget.

img_6800

 

The Body Shop Vitamin E Skincare Collection // € 23

Voor iedereen die een mooie huid belangrijk vindt!

 

Lush Sweet Christmas Set // € 25

Als ik denk aan kerstmis en Lush denk ik onmiddellijk aan Snow fairy. Het inslaan van de mierzoete suikerspingeur is bij velen al een traditie en ook ik ga er volledig in mee. In de doos vind je 3 producten. 1 showergel, 1 zeep en 1 body conditioner. Be ready to smell like cotton candy!

UNICORN SCENT HOME FRAGRANCE // € 17

Weg met die saaie febreze!

LANGE OORBELLEN MET STERRETJES // € 13

Look at these beauties! ( zo een mooie oorbellen herinneren mij er steeds aan dat ik dringend mijn oor eens moet laten dichtnaaien ).

GESTREEPTE SJAAL // € 20

Met dit koude weer is een lekkere warme sjaal een top cadeau!

 

 

 

 

Geef een reactie