Gift Guide: 25 euro en meer.

I’m back met de cadeau’s ( zou natuurlijk leuker zijn als ik echt cadeau’s zou hebben #santavibes ). Deze week zet ik mijn selectie van de leukste geschenken boven de 25 euro op een rijtje.

( Meer informatie over het product krijg je als je klikt op de foto )

S’Well 9-Oz Marble Water Bottle // € 35

Dit is het beste cadeau voor iemand die vaak onderweg is. Dit is een waterfles die je drank in de zomer lekker fris houdt en in de winter houdt het je koffie of chocomelk warm. De look van de fles is natuurlijk een groot pluspunt. Als je niet zo voor goud bent heb je nog keuze uit een tal van andere prints. Ook is er nog een groter formaat voor de grote drinkers onder ons.

Blue giraffe print satin pyjama // € 50

Voor de slaapliefhebbers onder ons!

Vice Lipstick palette in Blackmail // € 36,50

Dit de het Go To cadeau voor de make-upliefhebber en meer bepaald voor de vrouwen die zot zijn van lippenstift. In dit palette vindt je elk mogelijk kleur die je zou willen van nude tot lekker donker. Je kan kleuren mixen met elkaar en het is super handig als je vaak reist. In de palette vindt je 12 kleuren van de Vice collectie.

Scratch Map // € 32

Heb je een reisliefhebber in je familie of in je vriendenkring? Geef ze dan een scratch map waar ze alle landen waar ze zijn geweest kunnen wegkrassen. Een volledig weggekraste kaart is toch wel #travelgoals.

Club L Night Mermaid Blanket // € 43

Ken je iemand die altijd al een zeemeermin wou zijn ( of wil je het stiekem ook wel ) dan komen ze met dit dekentje toch al een beetje in de buurt.

ASOS Oversized Faux Fur Scarf In Chocolate // € 47

The Body Shop The Finest Facial Mask Duo // € 30

Lush Secret Garden Set // € 50

In deze  doos met 7 producten vind je alle essentials voor een heerlijk verzorgende bad of douche. In de doos bevinden zich 2 shower gels, 1 shampoo bar, 1 body butter, 1 zeep, 1 body loption en 1 body conditioner.

Copper Stemless Glasses Set // € 32

 Copper Cocktail Set // € 35

Niet alleen om lekkere drankjes te maken, maar ook leuk in het interieur.

Humans of New York: Stories Book // €32

Iemand in je vriendenkring die humans of New York volgt op Instagram? Dit is het cadeau dat je die persoon moet geven. Een boek vol boeiende verhalen van de inwoners van New York.

 

Iets leuks gespot?

Tot volgende week voor de laatste gift guide met allemaal goodies boven 50 euro!

Alex Kolotoukhina // @itsalexsacha

 

Geef een reactie