Favorieten van het moment

 

Drinks // Firefly 

Aangezien ik wekelijks op de trein zit vind ik het leuk om voor ik mijn trein haal eventjes binnen te springen in de Delhaize op Antwerpen-Centraal en nieuwe drankjes te proeven.  Zo heb ik ook dit geweldig merk ontdekt. Ik heb al twee smaken geproefd ( volgens mij zijn het er 5 verschillende ) en ze smaken echt als zomer in een flesje ( spijtig dat ik ze heb ontdekt met dit somber weer) . Deze groene smaakt exact als een mojito cocktail, jummmmm!

Drinks // Starbucks White Chocolate Mocha 

In mijn post een paar weken geleden zei ik nog dat ik koffie echt verschrikkelijk vind, wel times have changed ( toch een heel klein beetje ). Ik heb namelijk een koffie gevonden die echt heel lekker is. Waarom is die zo lekker? Hij smaakt helemaal niet naar koffie maar eerder naar chocolade ( dus eigenlijk vind ik koffie nog steeds vies ). Ik ben er best verslaafd aan geworden en maak mij al  zorgen over wat ik ga doen als die niet meer in de winkel gaat liggen.

img_6789

Beauty //  Chanel Perfection Lumiere long wear flawless fluid foundation

Een goede foundation vinden vind ik heel moeilijk. Mijn huid is op sommige plekken heel droog en op andere dan weer wat ‘oilier’ en daardoor zitten sommige foundations niet op alle plekken even goed. Ik gebruik nu al een aantal maanden deze Chanel foundation en ben er heel blij mee. Hij zit heel mooi tijdens de zomer, maar ook in de winter als je huid wat droger is. De dekking is goed, maar het is zeker geen full coverage waardoor je huid er nog steeds uitziet als huid.  Ik gebruik de kleur Beige 10 en dat is volgens mij de lichtste kleur.

img_6814

Beauty // Urban Decay Vice Lippenstift in Rapture

De berry kleuren zijn weer helemaal terug! Dit is de kleur Rapture van de Vice collectie van Urban Decay. Het is een berry kleur met een cream finish. Doordat het een cream finish is heb ik het gevoel dat de kleur niet zo in your face is. Ideaal voor wie wel een mooie berry lip wil, maar zich niet comfortabel voelt met heel felle of donkere lippen.

img_6816

Beauty // Mac lippenstift in Velvet Teddy

Ik kocht deze lippenstift al een hele tijd geleden ( toen het dé lippenstift was van Kylie Jenner) en ik vind hem weer helemaal fantastisch. Soms lijkt de kleur op mijn lippen eerder roze en andere momenten eerder bruin.  Het is de perfecte everyday kleur voor mij!

img_1092

Fashion // BH’s Bjorn Borg

Een paar weken geleden werkte ik op de Lingerieoutlet in Kuurne en na 8 uur bh’s te plooien had ik al een paar mooie stukken op het oog en uiteindelijk heb ik twee bh’s van Bjorn Borg op de kop kunnen tikken. Het zijn twee hele simpele bh’s die echt fantastisch zitten ( vooral de Iconic bh! )

img_6793

img_6700

 
Random // Glamour magazine Nederland

Ik was nooit echt een magazinelezer want ik vond dat er vooral veel aandacht werd besteed aan fotografie en reclame en wat minder aan leuke artikels. Ik heb meerdere keren een poging gegeven aan het door velen geliefde Elle magazine, maar dat was gewoon niet wat ik zocht in een tijdschrift. Niet zo lang geleden ontdekte ik het Nederlandse Glamour magazine ( Ik kende hem natuurlijk al, maar had hem nog nooit gelezen) en ik moet zeggen i found the one! Het tijdschrift heeft de perfecte mix tussen fotografie en leuke artikels.

img_6799


Geef een reactie